Muzica

#inna #videoclip nou #videoclip inna #videoclip nou inna #caliente

Videoclip nou: Inna - Caliente (video)

Inna a lansat duminica noapte videoclipul piesei "Caliente". Clipul a fost realizat la inceputul lunii aprilie, pe o plaja din Costa Rica.

Artista a avut ocazia sa filmeze cateva scene senzuale impreuna cu Jesus Luz, fost iubit al cantaretei americane Madonna.

"Caliente" este o piesa compusa de Play & Win si Inna si a fost dedicata fanilor pe care artista romanca ii are in Mexic.

Cantareata a avut parte de o activitate intensa in ultimele saptamani: a lansat videoclipul "Wow", precum si doua piese nou-noute ("Ok", "Alright).

Mai mult decat atat, Inna a propus fanilor sai si o piesa in limba romana: "Tu si Eu". Melodia a avut parte de un feedback pozitiv din partea publicului.

Intr-un interviu acordat Bestmusic.ro, Inna a anuntat ca se pregateste sa plece la Londra, unde va inregistra un set de piese noi. Marea surpriza este faptul ca la noile compozitii nu-si vor aduce aportul cei de la Play & Win.

Inna - Caliente


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea