Muzica

#rihanna #coldplay #videoclip nou #Princess Of China #videoclip nou coldplay #coldplay rihanna

Videoclip nou: Coldplay feat. Rihanna - Princess of China

Videoclipul piesei "Princess of China", inedita colaborare dintre trupa Coldplay si Rihanna, a avut premiera zilele trecute pe Internet.

Clipul a fost filmat in luna aprilie, la Taiko Center din Los Angeles, in regia lui Alan Bibby si Adria Petty, scrie aceshowbiz.com.

Videoclipul contine numeroase scene care fac referire la cultura asiatica, inclusiv cea in care Rihanna si Chris Martin, solistul Coldplay, isi incruciseaza sabiile in aer.

Piesa "Princess of China" face parte de parte de pe "Mylo Xyloto", cel de-al cincilea album al celor de la Coldplay.

Chris Martin spune ca initial piesa a fost compusa special pentru Beyonce, insa din pacate a fost respinsa de managementul artistei. In schimb, Rihanna a fost mult mai receptiva.

"I-am propus piesa Rihannei, cand aceasta lucra la 'Rated R' si a durat foarte mult pana am inregistrat. Din pacate, inca exista acest tribalism, potrivit caruia ne punem etichete – noi suntem rock, voi sunteți pop – si celor mai multi artisti le este greu sa traverseze barierele", povestea Martin la sfarsitul anului trecut.

Coldplay feat. Rihanna - Princess of China


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea