Muzica

#concerte #vh2 #aniversare vh2 #concert aniversar vh2

VH2 aniverseaza 10 ani de activitate

Trupa VH2 sarbatoreste 10 ani de activitate printr-un concert special, programat sa aiba loc, miercuri, 9 mai, incepand cu ora 19.30, in Garajul Europa FM.

"Acum zece ani, ne-am gandit sa facem o trupa, am facut piesa 'Trece vremea', piesa care a fost difuzata de Europa FM. Ulterior am filmat si un videoclip, iar restul a venit de la sine. Practic legatura trupei cu Europa FM este una foarte puternica, inca de la inceputuri si de aceea am ales sa facem acest concert de zece ani in Garaj. Intotdeauna te intorci la prima dragoste", au declarat membrii trupei VH2.

VH2 a lansat in urma cu un an albumul '2', Discul contine piese care acopera subgenuri diferite: country-rock, rock alternativ, pop-rock.

"Daca primul album VH2 s-a numit 'Greatest Hits' (la inceput o gluma, dar continand, ulterior, 6 single-uri) la cel de-al doilea, in loc sa continuam gluma si sa-i spunem 'Best Of', ne-am hotarat sa fim mai retinuti si mai 'sobri' si l-am numit simplu '2' (de la VH2)", a declarat Mihai Pocorschi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea