Muzica

#red hot chili peppers #Look Around #videoclip Look Around

Vezi "Look Around", noul videoclip Red Hot Chili Peppers

Trupa americana Red Hot Chili Peppers tocmai a lansat un nou videoclip. Este vorba despre videoclipul single-ului " Look Around ".



In clip, membrii Red Hot Chili Peppers canta in patru camere diferite, in timp ce bateristul Chad Smith se antreneaza cu un sac de box. In videoclip mai apare Sandha Khin, iubita basistului Flea, precum si si Everly, fiul lui solistului Anthony Kiedis .

" Look Around" este cel de-al treilea extras pe single de pe albumul "I'm With You", piesa urmand sa fie promovata pe tot mapamondul, cu o singura exceptie: Brazilia. Pe teritoriul brazilian, cei de la Red Hot Chili Peppers vor promova un alt single, "Did I Let You Know".

Red Hot Chili Peppers va sustine un concert in vara acestui an la Bucuresti. Trupa va concerta pentru prima oara in Romania, pe 31 august, la Arena Nationala. Show-ul face parte din turneul "I'm With You Tour".

Red Hot Chili Peppers - Look Around (Official video)



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea