Muzica

#bilete Thomas Anders #concert Thomas Anders # recuperare bani

Veste proasta! Concertul Thomas Anders, anulat. Pana cand iti poti recupera banii

Ti-ai luat bilet la concertul lui  Thomas Anders - fost membru Modern Talking, cunoscut la nivel international sub titulatura de „The Gentleman Of Music”, programat pentru 24 ianuarie, la Salatul Palatului? Din pacate, acest concert nu va mai avea loc. Din cauza unor probleme contractuale, organizatorii sunt nevoiti sa anuleze concertul! Iata ce poti face in acest caz!

 

 Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: prima varianta ar fi sa primeasca inapoi banii pe bilete, iar cea de-a doua - sa le schimbe cu bilete la alte concerte aflate la vanzare pe www.biletoo.ro, printre care si Toto Cutugno sau spectacole si piese de teatru precum Dan Puric - One Man Show / Suflet Romanesc, Caramitru - Malaele, Cate-n Luna Si In Stele, Leul Desertului, Take, Ianke si Cadir, In Memoriam Gica Petrescu etc...

1. Recupereaza-ti banii!

Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa se adreseze site-ului/sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 5 Ianuarie 2015 – 5 martie 2015!

2. Schmba biletul

Cei ce au achizitionat bilete de pe www.biletoo.ro si aleg sa schimbe biletul pentru concertul Thomas Anders cu un alt bilet trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

 Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteti afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea