Muzica

#pop #dance #alte-genuri #vedete #concert #monden #beyonce #britney spears #fergie #gwen stefani #dan balan

Vedetele si momente penibile din concerte

Ti s-a intamplat sa te imbraci super, sa stii ca arati bine si sa surprinzi privirile admiratoare ale celor din jur? Sigur, in genul acesta de momente te gandesti sa nu iti apara in cale o pietricica de care sa te impiedici si sa cazi in nas, o coaja de banana sau mai rau, o gaura de canal in care sa ramai cu piciorul blocat. Eee, daca ai trecut prin asa ceva, acum gandeste-te ca esti si o vedeta de talie internationala care incearca sa dea ce este mai bun din ea in fata a milioane de oameni. Cum ti se mai pare pietricica aceea? Pur si simplu blestemata, iti spun eu.

A gresi este omeneste si chiar daca te amuzi cand celalalt este intr-o ipostaza penibila, te gandesti ca ai putea fi si tu in aceeasi situatie si brusc te pui in pielea lui si hohotele tale de ras se transforma intr-un ras inocent si plin de compasiune.

Insa, atunci cand esti vedeta, greselile tale nu mai par asa omenesti. Toti te vad ca pe un zeu care in niciun caz nu cunoaste termenul de eroare. Tocmai de aceea, paparazii sunt mereu pe pozitii si taxeaza orice abatare de la regula. Pana la urma, esti zeu, comporta-te ca atare!

Insa... se pare ca sunt si vedete care au uitat sa-si bea ambrozia de dimineata. Si de aici apar si problemele. O cazatura pe scena, in timpul unui concert de proportii, o caseta ce ar face sa inroseasca de rusine toate bunicutele de pe ulite, scapata sa zburde libera pe You Tube si altele asemenea.

Sigur te gandesti si tu acum la o vedeta surprinsa intr-o ipostaza total jenanta, dar hai sa-ti fac eu o lista cu momentele de top.

 

Beyonce si trenciul buclucas

Sa incepem cu minunata aterizare pe burta, pe o scena aflata in fata a mii de spectatori, executata cu atata „arta” de Beyonce. Obiectul care se face vinovat de situatia creata este nici mai mult, nici mai putin, decat un amarat de trenci prea lung care a indraznit sa se ia la tranta cu picioarele organizate si bine infipte in pamant ale lui Beyonce. Artista, rusinata de penibilul situatiei create, s-a rugat de fanii sai sa nu posteze imaginile pe You Tube. Iti dai seama ca nimeni n-a tinut cont de rugamintile fierbinti ale divei si momentul a fost redat pe toate canalele media.

Gwen Stefani canta sub scena

Gwen Stefani, colega de breasla cu Beyonce, a dovedit o abilitate si dexteritate si mai performante decat a acesteia din urma si, in timpul unui concert, a plonjat, nu pe scena, ci direct sub ea. Este de apreciat ca sangele rece nu a parasit-o in aceste momente de cumpana si cu aceeasi dexteritate s-a urcat inapoi si si-a continuat linistita show-ul. Nadia Comaneci ar fi mandra de ea.

Dan Balan pleaca cu tot cu scena

Daca ne indreptam putin atentia si spre ograda noastra, am putea spune ca cel mai ghinionist la caderi pe scena este Dan Balan. Zvapaiatul „ex-ozonic”, aflat la Brasov, intr-un concert, atat de tare s-a batait pe scena incat a cazut cu tot cu ea. Trebuie sa recunoastem ca a fost un „loop” mai mult decat „crazy”. Cu ce s-a ales artistul de pe urma acestei „ improvizatii ”? Cu o sperietura sora cu moartea si cu 2 saptamani de spitalizare pentru refacere completa.

 

Britney Spears in rol de stripteuza cu sunculite

La capitolul „o alegere clar proasta”, Britney Spears se pare ca se mentine pe primul loc. Incercata vedeta pop a impresionat anul trecut la MTV Music Awards atat criticii, cat si fanii cu o aparitie scoasa din povestile de groaza. Ca sa iti faci asa o idee, am sa-ti spun doar atat: haine de stripteuza ieftina, sunculite care atarnau molcom pe unde puteau, niste extensii de par realizate probabil de coafeza Maricica din colt si o voce ragusita a unui fumator tabacic.

Noroc ca mediatizata blondina s-a revansat cu prestatia de anul acesta de la VMA. Se pare ca toti au incercat sa uite incidentul si i-au mai dat o sansa divei sa planifice o aparitie de zile mari. Haide sa fim mai generosi si sa spunem ca a reusit de data aceasta. Bravo Brit, 10 pentru efort si 8 pentru prezenta. Totusi, trecutul se sterge greu si mai ramai cu sechele.

 

Bun, acum ca te-am adus pana aici si ai gustat cu nesat din ambrozia atent selectionata a acestor zei, haide sa-ti ofer si cireasa de pe tort, sau mai bine zis pietricica cea mai buclucasa.

Fergie si "pravalia" deschisa

Nefericita posesoare a unei astfel de pietricele este nimeni alta decat Fergie. Aceasta a pornit cu dreptul in cautarea pietricelei blestemate perfecte, reusind perfomanta de a se scapa pe ea (de emotii probabil) in mijlocul unui concert vizionat de mii de spectatori, ca ulterior, sa cante intr-un alt concert cu slitul desfacut. Ok, ma gandesc serios ca fata are probleme cu partea de jos a personalitatii sale. Se pare ca e o bucata din ea care tot simte nevoia sa iasa la suprafata.

 

Acestea sunt doar cateva exemple de momente nu tocmai favorabile pentru imaginea vedetelor din lumea muzicii. Daca mai gasesti si tu altele, nu ezita sa impartasesti.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea