Muzica

#pop #rock #dance #alte-genuri #gafe vestimentare #cantareti #avril lavigne #kid rock #elton john #christina aguilera

Vedete amendate pentru gafe vestimentare (I)


Sunt faimosi, talentati, au milioane de discuri vandute, insa la capitolul gusturi in materie de moda au ramas repetenti.

Christina Aguilera, Mariah Carey, Elton John, Paris Hilton sunt doar cateva dintre vedetele care se regasesc intr-un singur clasament dedicat artistilor cu cele mai fistichii viziuni asupra a ceea ce inseamna stil vestimentar.

10. Kid Rock

Kid Rock a ales un stil vestimentar de-a dreptul dubios. Dintre zecile sale de tinute am gasit una care sfideaza orice logica: palarie cu tinte, ochelari de soare, sacou de piele cu revere largi, imbracat peste un tricou.

Si ca tacamul sa fie complet, Kid Rock s-a gandit sa-si atarne la gat o cruce mare cat toate zilele, cu care ar putea starni invidia oricarui manelist. Dupa acest ghiveci vestimentar, ma intreb oare daca mai are rost ca Mr. Kid sa isi mai asocieze numele cu termenul “rock”.

9. Avril Lavigne

Avril LavigneInca de la inceput Avril Lavigne si-a dorit sa adopte o tinuta vestimentara strans legata de stilul punk. Pe rand am vazut bocanci, ciorapi de plasa, tinte si suvite roz.

Nu s-a sfiit niciodata sa combine tenisii Converse cu cravata, presa taxand-o pentru aceasta indrazneala. Ulterior Avril a renuntat la cravata. La capitolul tenisi, cantareata canadiana se poate lauda cu o colectie impresionanta: peste 100 de perechi.

In 2006, odata cu casatoria cu rockerul Deryck Whibley, vocalul trupei Sum 41 intervin si primele schimbari de look. De altfel, artista a si recunoscut un an mai tarziu ca se afla intr-un moment al vietii in care isi doreste sa incerce lucruri ceva mai feminine, insa mai pastreaza cate ceva din atitudinea punk.

8. Elton John

Elton JohnLook-ul extravagant al lui Elton John a facut furori in anii ’70. Vedeta pop a aparut pe scene in tinute situate cumva la intersectia penibilului cu prostul gust. Pe rand Elton John a aparut costumat in Statuia Libertatii, Donald Duck sau Wolfgang Amadeus Mozart.

La aniversarea de 50 ani, Elton a socat din nou. Nu mica le-a fost mirarea celor 500 de invitati cand artistul a aparut in hainele regelui Ludovic al XIV-lea . Acest capriciu l-a costat pe star peste 80.000 de dolari.

In prezent, cantaretul recunoaste ca a ajuns la o varsta la care nu isi mai permite sa imbrace tinutele sclipitoare de odinioara. Astfel, la petrecerea de dupa decernarea premiilor Oscar 2008, Elton John a aparut imbracat intr-un elegant costum negru.

7. Aretha Franklin

Aretha FranklinRecent declarata de revista Rolling drept cea mai buna cantareata rock a tuturor timpurilor, Aretha Franklin pare sa nu se intereseze prea tare daca tinuta sa vestimentara este una potrivita sau nu.

Ajunsa la respectabila varsta de 66 de ani, Aretha a socat spectatorii prin aparitia sa intr-o uriasa haina de blana la premiile Grammy.

PETA, organizatia pentru apararea drepturilor animalelor a luat atitudine. Rezultatul s-a vazut imediat. Mii de utilizatori de Internet au votat-o drept cea mai prost imbracata vedeta.

Chrtistina AguileraReprezentatii PETA au mustruluit-o cum se cuvinte pe Aretha: "Ce-ar fi sa arati putin R-E-S-P-E-C-T ( “Respect” este una dintre cele mai faimoase piese din repertoriul Arethei Franklin) pentru animale?”

6. Christina Aguilera

Christina Aguilera este intr-o permanenta cautare a unui stil vestimentar care s-o reprezinte. A trecut de la tinuta tip Marilyn Monroe la tinute in culori zgomotoase care urmeaza trend-ul “mulat, decoltat si scurt” din care se revarsa o pereche de sani cu care ar putea s-o infrunte pe Pamela Anderson.

Christina se straduieste sa fie cat mai sclipitoare si sexy, insa nu-i prea reuseste. Combinatia dintre smoky eyes si rosul strident de pe buze nu fac decat sa accentueze senzatia ca Aguilera tocmai a aterizat dintr-un bordel parizian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea