Muzica

#vama #sarkozy vs. gypsy #single

Vama canta despre expulzarea romilor din Franta

“Sarkozy versus Gypsy ”, videoclipul noului single Vama, a fost postat ieri pe YouTube. Noul melodie lansata de Tudor Chirila & Co ilustreaza cu umor si totodata cu amaraciune problema spinoasa a expulzarilor romilor din Franta .

Piesa este una atipica pentru Vama, grupul apeland la trompete si tambal , instrumente care dau compozitiei un puternic iz balcanic.  Pe aceasta melodie se poate auzi si vocea lui Ralflo , artistul francez cunoscut pentru colaborarea sa cu Keo.

"Ideea acestui cantec s-a nascut acum trei saptamani in parcarea de la Sala Palatului. I-am spus lui Gelu (claparul Vama): 'Bai, ce-ar fi sa facem un cantec despre Sarkozy si cum se bate el cu tiganii?' Astazi cantecul e gata. A fost un maraton vesel. Ne-a insufletit ideea unui "Balkan Song". E un soi de vodevil, usor gypsy punk. Aceasta maniera era absolut necesara unui astfel de mesaj. Ne-am distrat ingrozitor cand l-am scris, cand l-am orchestrat, cand l-am filmat. Joia asta e randul vostru sa-l luati in primire", a declarat Tudor Chirila, solistul grupului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea