Muzica

#danny glover #usher #Freedom Awards

Usher si Danny Glover, premiati la Freedom Awards

Superstarul R&B Usher, precum si actorii Danny Glover si Cicely Tyson au fost premiati la Freedom Awards 2011, in Memphis, Tennessee.



Autorul hitului "Yeah!", Usher, si-a adaugat o distinctie in palmares, pentru eforturile sale caritabile, pe care le face in numele organizatiei sale de tineret, fundatia New Look.

Starul din " Lethal Weapon ", Danny Glover, si-a primit premiul pentru munca sa de activist politic. "Ai oportunitatea de a fi recunoscut pentru ceea ce faci in muzica, dar cand esti recompensat pentru ceea faci suta la suta din inima, asta chiar face diferenta", a declarat Usher, in momentul decernarii.

Cu o nominalizare la Oscar si activitatea sustinuta pentru drepturile civile, Cicely Tyson a primit Pioneer Award, iar actorului Hill Harper , cunoscut din "CSI New York", i s-a inmanat Freedom Award la categoria educatie.

Premiile Freedom sunt decernate anual pionierilor in drepturi civile , in domenii precum educatie, actiuni umanitare, arta sau sport.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea