Muzica

#videoclip #marius nedelcu #Love Is Blind

Urmareste "Love Is Blind", noul videoclip al lui Marius Nedelcu

Marius Nedelcu, fostul membru al trupei Akcent, revine in atentia fanilor cu un nou single. Piesa se numeste "Love Is Blind" si beneficiaza de un videoclip a carui premiera a avut loc azi, pe YouTube.

Clipul a fost filmat timp de trei zile in mai multe orase din Malta. Regia este semnata de Alex Ceausu, aflat la prima colaborare cu Nedelcu.

Cantaretul cunoscut pentru hiturile "Obsession" si "Rain" povesteste ca a avut parte de o intamplare amuzanta in momentul in care a filmat scenele de dragoste. "Eu si personajul feminin, un manechin din Malta, eram pe un ponton, iar regizorul era cu picioarele in apa. A venit politia sa ne opreasca, insa problema lor nu era ca noi mimam un act sexual, ci faptul ca Alex Ceausu era in apa", a declarat cantaretul.

In ultimele luni, Marius Nedelcu a fost extrem de activ de pagina sa de Facebook, oferindu-le fanilor sai o serie de preluari dupa piese din repertoriul lui Adele, Michael Buble si Milow.

Marius Nedelcu - "Love is Blind" (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea