Muzica

#Vara si vagabondul #adi cristescu #lansare videoclip #videoclip

Urmareste aici noul videoclip lansat de Adi Cristescu

Adi Cristescu, a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Vara si vagabondul”, feat. RappinOn (Special Guest Connect – R)! “Vara si vagabondul” promite sa devina un adevarat hit anul acesta!

 

“Vara e plina de capcane! Cand prietenii iti propun o plecare ad-hoc la mare, distractia e garantata, iar cearta cu iubita - inevitabila! Ce noroc ca in piesele mele intotdeauna dragostea invinge!”, a declarat Adi Cristescu.

“Clipul este plin de sotii. Daca urmaresti atent, sunt strecurate foarte multe amanunte amuzante. Tocmai de asta se recomanda vizionarea clipului de cel putin trei ori... in prima faza!”, a incheiat artistul.

Adi Cristescu este unul dintre cei mai apreciati compozitori ai momentului din Romania. A compus hitul “Colt de suflet”, interpretat impreuna cu Andra, dar si numeroase alte piese pentru albumele “Dragostea ramane” si “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”, ale celebrei artiste. Adi a mai compus si pentru Elena Gheorghe, AMI, dar si pentru artistii internationali Nana si Rafaga. in prezent, Adi Cristescu este semifinalist in cadrul emisiunii-concurs “Romanii au talent”.

Urmareste aici noul videoclip Adi Cristescu feat. RappinOn (Special Guest Connect – R) – “Vara si vagabondul”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea