Muzica

#record vizualizari #lansare videoclip #vizualizari #andra

Un nou record pentru Andra! Peste doua milioane de vizualizari in 24 ore

Andra a doborat un nou record! La doar 24 de ore de la lansarea ultimului videoclip, aceasta a strans peste doua milioane de vizualizari. Este noul record al Andrei care cu fiecare lansare isi depaseste performantele anterioare. Noul videoclip se numeste "Without you".

Dupa cele peste doua milioane de vizualizari in primele 24 ore, la 2 zile de la lansare piesa "Without you" are peste cinci milioane de vizualizari.

"In-cre-di-bil! Doua milioane de vizualizari in 24 de ore?! Pentru asa record, nu stiu cum sa va multumesc! Sunt atat de fericita ca dansez fara oprire! Ce m-as face fara voi! Sunteti extraordinari! Daca la ultimul single am reusit sa inregistram un record de vizualizari, peste un milion in 24 de ore, astazi mi-ati dublat fericirea. "Without You" a depasit deja doua milioane in 24 de ore! Ma bucur ca va place piesa. Va pup pe toti!", a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Vezi aici videoclipul "Without you" - Andra si David Bisbal:

Sursa foto: lamaruta.protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea