Muzica

#johnny raducanu #interviu johnny raducanu #ultimul interviu johnny raducanu #moarte johnny raducanu

Ultimul interviu acordat de Johnny Raducanu, cu 5 zile inainte de moarte

Marti, 13 septembrie 2011 , ora 19.00, Johnny Raducanu a fost contactat de un reporter de la publicatia “Puterea”, pentru un interviu . Maestrul a declarat ca nu mai vorbeste cu nimeni din presa, pentru ca in anumite „ziare de tate si chiloti ” au aparut vorbe pe care nu le-a rostit niciodata si e dezamagit de acest lucru.



In momentul in care reporterul, Alin Burtescu,i-a spus ca va scoate inregistrarea si i-o va trimite sa o citeasca si sa-si dea acordul de publicare , Johnny Raducanu a parut surprins si a spus: „Domnule, asa ceva se facea inainte. Vino cand vrei”.

Interviul urma sa fie publicat marti, la o saptamana dupa realizarea sa. „Urma sa i-l trimit azi, sa-l citeasca si sa-mi spuna daca e in regula”, a declarat jurnalistul Alin Burtescu, potrivit puterea.ro. Iata cateva declaratii ale maestrului:

"In 1944 traiam la Braila si eram foarte fericit. Pentru ca era un oras cosmopolit, fiindca toata lumea avea treaba, avea o raspundere civica".
"Vin dintr-o familie de muzicanti si nu orice muzicanti. Mama, bunica, csntau la Cinematograful Mut la pian. La noi in casa s-a cantat pe note".
"Pensia mea e de 420 de lei, dar nu contează asta. Atat au considerat ei ca merit sa am, atata am. Dar nu reclam asta niciodată, ci rad, dati-mi voie sa rad"...
 

Citeste informatii complete despre viata si moartea lui Johnny Raducanu:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea