Muzica

#videoclip #single #lora #two #c'est la vie

TWO lanseaza cel mai nou single al trupei, “C’est la vie”, alaturi de Lora!

TWO lanseaza cel mai nou single al trupei, “C’est la vie”, in colaborare cu Lora, impreuna cu un super videoclip. Noua piesa reprezinta o continuare a hit-ului “My Passion”, lansat de fosta trupa Akcent in anul 2011, pe al carui refren a cantat atunci tot Lora.

Videoclipul piesei “C'est la vie”, in regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat pe mai multe acoperisuri din Capitala. Alaturi de baietii de la TWO si Lora, in clip mai apar Pitt Leffer, dar si Dorian Oswin de la Mango Records.

“Pentru noi a fost o placere sa lucram inca o data cu Lora, de care suntem foarte apropiati, ea fiind ca o sora a noastra! Totul a inceput inca de pe vremea trupei Akcent, cand am colaborat cu ea pentru ‘That`s my name’ si ‘My Passion’. Piesa ‘C'est la Vie’ s-a nascut, practic, dintr-o joaca. Fiind la studio toti si lucrand la o piesa a Lorei, am inceput sa cantam la pian, iar ea ne-a intrebat cum ar fi sa facem o continuare a povestii “My Passion”! Asa s-a nascut piesa pe care am lansat-o si care speram sa ajunga la sufletele oamenilor!” au declarat Mihai si Sorin.

Noul single “C'est la vie” a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei), impreuna cu Dorian Oswin, in studioul Mango Records.

"Sunt prietena cu baietii de la TWO de multa vreme, asa ca propunerea de a colabora m-a bucurat foarte tare. Abia astept sa vedeti si voi clipul, ne-am distrat de minune la filmari, mai ales ca-mi place piesa la nebunie!" ne-a spus Lora.

Piesa “C'est la vie” este o coproductie Mango Records si MediaPro Music.

Echipa care s-a ocupat de imaginea Lorei pentru noul videoclip “C'est la vie”, este formata din Cera Mihailescu – Styling, Elisa si Elena Nita – Hair si Dana Hursulescu – Make up, iar de baietii de la TWO s-a ocupat Ikwuagwu Mihaela Ioana.

Puteti urmari aici noul videclip TWO feat. Lora – “C'est la vie”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea