Muzica

#trupe noi #trupe 2013 #bird #the strypes #The Tea Street Band #Positronik #Bitches

Trupe nou infiintate in 2013

Anul 2013 vine cu noi lansari in peisajul muzical international. O serie de trupe noi se straduiesc sa cucereasca topurile muzicale cu piese aliniate ultimelor tendinte muzicale ale perioadei. Rock, indie, electronic sau punk sunt doar cateva din genurile pe care aceste formatii noi le abordeaza, in speranta castigarii unui loc in inimile viitorilor fani.

Echipa de la Lauder Than War si-a pus talentul la contributie si a intocmit un top al primelor 50 de formatii care vor sparge piata muzicala anul acesta. Noi va prezentam cateva dintre ele.


1. Bird

Acest trio din Liverpool a creat un set de cantece care descriu o atmosfera sumbra si intunecata, dar care, spun cei de la lauderthanwar (LTW), suna frumos si te fac sa intri intr-o lume magica. Desi se simt influentele altor artisti, precum Kate Bush, muzica celor de la Bird are un sound unic, in stil gothic.


2. The Strypes

O alta trupa care va deveni faimoasa, potrivit celor de la LTW, sunt pustii de la The Strypes. Pusti, pentru ca nici unul din cei patru membrii nu are mai mult de 16 ani, insa asta nu-i impiedica sa se inspire din anii de inceput ai legendarilor Rolling Stones sau Yardbirds.


3. The Tea Street Band

Dj-ul si muzicianul englez Clint Boon a spus despre mixul lor de electronica si rock'n'roll ca este la fel de "cool precum amorul". In mod cert, 2013 ar putea fi anul iesirii din anonimat pentru aceasta formatie din Liverpool, Marea Britanie.


4. Positronik

Fanii muzicii electronice vor fi surprinsi de acest sound al celor de la Positronik, care se foloseste de voci feminine venite tocmai din orasul britanic Salford. Soundul se aseamana putin cu stilul anilor '80 si chiar '90, atunci cand muzica electro era la putere.


5. Bitches

Cine ar putea sa uite numele acestei formatii britanice care isi are originile in Londra? Bitches (n.r Catelele) sunt de fapt un tanar (Blake - bass si vocal) si o tanara (Staz - la baterie si vocal), a caror muzica este descrisa ca fiind un pop dur, plin de cantece cu mesaje anti-dragoste. Melodiile lor sunt despre vampiri, R. Kelly, pierderea portofelului sau alergatul in jurul cozii. Cu siguranta, o formatie nonconformista care va castiga un anumit segment de public.

Asculta aici melodiile lor.

Sursa foto: louderthanwar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea