Muzica

# concert vunk #concert rock #trupa vunk #noutati muzica

Trupa Vunk, muzica si show la bustul gol

Trupa Vunk promite un show incendiar, la propriu si la figurat, in luna octmbrie, mai ales daca fanii le vor raspunde la provocarea lansata ieri, la concertul de la Garajul Europa FM. 

Pregatim un spectacol unic pentru piata din Romania, in care am investit foarte mult.

Cornel Ilie, Vunk

Miercuri seara in timpul concertului VUNK din Garajul Europa FM, Cornel Ilie l-a provocat pe George Zafiu (directorul Europa FM si realizator al emisiunii desteptarea) sa-i promoveze pagina de facebook a trupei - vunkofficial - ca sa stranga 2000.000 de like-uri pana la cel mai mare eveniment al anului, 31013 #asasishow. Zafiu a raspuns provocarii cu o noua provocare, in uralele audientei: "Daca va ajutam sa faceti 200.000 de like-uri, veniti si cantati aici in garaj, din nou, dar de data asta la bustul gol. Toata trupa."

31013 #asasishow va fi cel mai mare concert pe care VUNK l-a avut in cariera sa, iar baietii promit o revolutie in ceea ce inseamna experienta de spectator, un show - poveste care cauta formula pentru reteta fericirii si imbina tehnologia de ultima ora cu emotiile date de hiturile trupei. Concertul are loc pe 3 octombrie la Sala Polivalenta. “Pregatim un spectacol unic pentru piata din Romania, in care am investit foarte mult”, a marturisit Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

“Construim un laborator chimic, in adevaratul sens al cuvantului, special pentru scena de la Polivalenta. Sunt niste procedee tehnologice pe care noi le aducem in premiera pe piata din Romania. Impreuna cu cei care vor fi la concert vom descoperi formula fericirii”, a explicat solistul.

Inainte de acest eveniment, cei patru artisti vor lansa un nou videoclip, pentru piesa “Pierderea lor”, pe 20 septembrie. Dupa concertul de la Sala Polivalenta, Vunk va pleca intr-un turneu prin  tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea