Muzica

#album nou #albume #the cranberries # album nou the cranberries # album the cranberries

Trupa The Cranberries pregateste al saptelea album

Trupa The Cranberries a inceput lucrul pentru cel de-al saptelea album, chiar daca in momentul de fata se afla in plin turneu de promovarea a materialului "Roses"- albumul numarul sase.

Chitaristul Noel Hogan a dezvaluit recent, intr-un interviu acordat pentru un post de radio, ca alaturi de colegii sai inceput sa compuna piese pentru un alt material.

Muzicianul a subliniat insa ca trupa isi va lua tot timpul necesar inainte de a inregistra noile melodii:

"Nu ne vom grabi, vom face acest album atunci cand credem ca e gata. Am invatat din greselile noastre. Cu ceva timp in urma, eram gata sa lucram la un album inainte de-a fi realmente pregatiti sa facem asta. Si dupa, cand asculti albumul, iti spui 'Am fi putut sa-l facem mai bine'”.

Irlandezii sunt asteptati si la Bucuresti, pentru data de 11 octombrie, cand vor sustine un concert la Romexpo, in cadrul unui eveniment organizat de Ciuc Premium.

The Cranberries este o trupa irlandeza care a vandut mai mult de 40 de milioane de albume in intreaga lume, are patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in Top 20 - Hot Modern Rock Tracks si a castigat numeroase premii.

Foto: everythinginmusic.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea