Muzica

#muzica romaneasca #stistem #zoli toth #pauza trupa sistem

Trupa Sistem ia o pauza

Trupa Sistem a decis sa ia o pauza "pe timp nelimitat", dupa 12 ani de cariera, potrivit site-ului lui Zoli Toth, liderul grupului.

Ultimul concert al formatiei Sistem urmeaza sa aiba loc pe data de 15 septembrie, la Pro Istoria Festa de la Sighisoara.

"Dupa 12 ani de prezenta neincetata pe scenele din Romania, formatia Sistem a decis sa ia o vacanta pe termen nelimitat. Principalul motiv este lipsa de pauza in cei 12 ani de activitate. Am tot expirat si am uitat sa inspiram. De asemenea, lipsa de motivatie din punct de vedere profesional, numarul limitat de locuri in care show-urile Sistem se pot desfasura in conditii optime si muzica difuzata in acest moment la radiourile comerciale ne fac sa credem ca o pauza este binevenita", se arata intr-un comunicat al trupei.

"Multumim sincer si din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest timp: artisti, tehniceni, impresari, case de discuri, organizatori de evenimente, presa si nu in ultimul rand fanilor formatiei Sistem", au mai spus membrii grupului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea