Muzica

#trupa one #un nou inceput #videoclip one #alex fotea

Trupa ONE a lansat primul videoclip din cariera (Video)

Trupa ONE lanseaza astazi primul videoclip din cariera, pentru single-ul “Un nou inceput”, o piesa de dragoste, perfecta pentru cei indragostiti. Filmarile pentru noul clip au durat trei zile si au avut loc atat la mare, cat si la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Alex Fotea.
 
De machiajul lui Criss si Vlad s-a ocupat Corina Hera, responsabil cu coafurile a fost Adrian Perjovschi, iar costumele au fost alese de Radu Mada, din garderoba personala a celor doi.
 
Printre zambete si lacrimi de indragostiti, Criss si Vlad isi canta iubirea pe cea mai noua piesa: "Un nou inceput a fost compusa de John Puzzle, aka Ionut Radu si Alex Kotoy ", a spus Criss.
 
"Clipul spune povestea unor tineri care s-au despartit la un moment dat, apoi se regasesc si se impaca", a completat Vlad, care abia asteapta sa se plimbe pe malul Marii Egee alaturi de iubita lui, in vacanta in care vor pleca impreuna in Grecia, maine.
 
Puteti urmari aici noul videoclip ONE - “Un nou inceput”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea