Muzica

#concert #dan bittman #holograf #suspendare #operatie #formatie

Trupa Holograf si-a anulat din nou concertele

Formatia Holograf ar fi trebuit sa sustina pe 25 si 26 februarie 2013 doua concerte la Sala Palatului din Bucuresti, insa a decis sa le amane pana ce solistul Dan Bittman isi va rezolva problemele de sanatate. Este pentru a doua oara cand trupa isi amana concertele, dupa ce prima data a facut acest lucru pe 22 si 23 octombrie.


"Vom suspenda concertele pana suntem siguri ca Dan va putea canta. Trebuie sa avem certitudinea 100% ca se vor putea tine la cel mai inalt nivel", a declarat Edi Petrosel, tobosarul Holograf.

Deocamdata, nu a fost stabilita data cand vor avea loc cele doua concerte, insa cei de la Holograf sunt optimisti si spera ca acest lucru se va intampla pe parcursul lui 2013.

Concertele din 22 si 23 octombrie de la Sala Palatului din Bucuresti au fost amanate din cauza operatiei suferite de Dan Bittman in data de 3 octombrie. Artistul a apelat pentru interventia chirurgicala la o clinica privata din Viena, deoarece risca un accident vascular. El a fost operat la gat si a avut nevoie de cateva sapatamani de recuperare.

Sursa foto: vinsieu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea