Muzica

#hatebreed #concerte #concert hatebreed #hatebreed la bucuresti

Trupa Hatebreed, concert pe 15 iulie, la Bucuresti

Pe data de 15 iulie, la Ageless Club din Bucuresti, va avea loc un concert sustinut de cei de la Haterbreed. In deschidere, va canta grupul Cruel Hand.

Este pentru a doua oara cand trupa Hatebreed sustine un concert in Romania, insa este pentru prima data cand ocupa pozitia de headliner.

Hatebreed are la activ sase albume si se poate lauda cu participari la cele mai importante festivaluri din lume. Din componenta acestui grup fac parte Jamey Jasta (voce), Wayne Lozinak (chitara), Frank Novinec (chitara), Chris Beattie (bas) si Matt Bryne (tobe).

Biletele pentru concertul de la jumatatea lui iulie pot fi achizitionate din reteaua myticket.ro, la urmatoarele preturi: 50 de lei (pana in 25 iunie, in limita a 100 de bilete) si 60 de lei pentru urmatoarele bilete, inclusiv cele din seara concertului. Deasemenea, trebuie precizat ca numarul biletelor este limitat la 300.

Foto: ru.wikipedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea