Muzica

#Trupa Grimus #Promise #lansare Grimus #Egretta

Trupa Grimus a lansat singleul "Promise" (audio)

Trupa Grimus a lansat un nou single de pe albumul " Egretta ". Este vorba despre melodia " Promise ".



Acest single a trecut prin mai multe faze de-a lungul timpului. Primele interpetari au fost 100% acustice, cu violoncel, oboi, chitara si pian. Pentru album, cei de la Grimus au ales o versiune atipica, pentru ca "Promise" este un cantec care vorbeste despre schimbare si consecintele ei. Atmosfera si percutia obsesiva duc cu gandul la o iarna care nu mai trece, si este astfel potrivita pentru perioada de an in care ne aflam.

2011 a fost cel mai bun an de pana acum pentru Grimus. In octombrie membrii trupei au lansat cel de-al doilea album din cariera, "Egretta". Inregistrat in Budapesta si Reading si masterizat la studiourile Sterlingsound din New York, noul material a fost finalizat la Cluj, avandu-l ca producator pe britanicul Adam Whittaker.

De pe "Egretta", trupa Grimus a lansat in 2011 single-urile "Face The Light", "Vanity" si "In Your Eyes". "Face The Light" a fost inclusa in playlist-urile a peste 100 de posturi ale retelei de "college radios" din Statele Unite Ale Americii si a intrat in heavy rotation pe posturile MR2-Petofi si Fresh FM din Ungaria.

Grimus - Promise

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea