Muzica

#vladimir putin #fly project #concert fly project

Trupa Fly Project a cantat pentru Vladimir Putin

Baietii de la fly project , Tudor Ionescu si Dan Denes, au intrat in clubul select al artistilor invitati sa cante pentru premierul rus Vladimir Putin.


Piesele Fly Project se bucura de un succes incredibil in Rusia, iar concerte curg unele dupa altele. De altfel, Tudor a marturisit ca pentru el si colegul sau Rusia a devenit o a doua casa, intrucat petrec foarte mult timp acolo.

La cel mai recent concert avut in Rusia, la Soci, Fly Project au avut surpriza de a-l intalni pe Vladimir Putin, care a fost invitatul special al evenimentului.

Concertul, organizat intr-un club, a beneficiat de masuri de paza si securitate sporite, determinate de prezenta unuia dintre cei mai importanti oameni din lume – primul-ministru rus.

Noul single Fly Project, " Musica ", incepe sa calce pe urmele hitului "Goodbye", cucerindu-i pe rusi cu beaturile exotice.

Trupa Fly Project este nominalizata la Best Group, in cadrul Romanian Music Awards, si va fi prezenta vineri, 16 septembrie, pe scena de la Brasov, cu un show de exceptie.

Fly Project - Musica



Sursa foto: bloggie .drgss.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea