Muzica

#albume cargo # trupa cargo #cargo #concert #hard rock cafe

Trupa Cargo implineste 30 de ani! Iata ce surprize iti pregateste!

Anul acesta, Cargo implineste 30 de ani de existenta! Trupa a fost infiintata in 1985, la Timisoara. Nu a durat mult pana cand trupa a revolutionat rockul romanesc, iar asta s-a intamplat mai exact, inca de la primul album lansat, intitulat “Povestiri din gara”.

 

Cargo a cunoscut insa adevaratul succes in 1995, cand au lansat albumul “Destin” iar gloria absoluta in 1998, odata cu lansarea albumului “Ziua Vrajitoarelor”.

La inceputurile anilor 2000, acestia au lansat albumul “Baga-ti mintile in cap”, iar in 2007 a urmat albumul “Best Of” intitulat “XXII” ce contine 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei, “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat in 2013 de un mare succes la public. “A 5-a dimensiune” vorbeste “despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, potrivit lui Adi Barar, chitaristul trupei.

“In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Cu ocazia implinirii a 30 de ani de la lansare, legendara trupa Cargo va sustine un concert extraordinar joi, pe 26 martie, in clubul bucurestean Hard Rock Cafe! Evenimentul va incepe la ora 21:30.

Cei care vor fi prezenti la concertul din 26 martie pot asculta piese precum “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, "Nu mai am tigari" si multe altele.

Biletele pentru concertul Cargo pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului, la intrare. Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP, cu loc la masa, in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei) si Hard Rock Cafe.

Trupa Cargo este formata din: Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (Baciu) - voce, Tavi Pilan - tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass. Mai multe informatii despre artisti potii gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei. .

Asculta aici piesa CARGO - “A 5-a dimensiune”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea