Muzica

#byron #lansare #album #perfect

Trupa byron va lansa un album de coveruri

Trupa  byron va lansa cel de-al treilea album de studio, intitulat "Perfect". Lansarea va avea loc joi, 17 februarie , incepand cu ora 22.00, in clubul The Silver Church din Bucuresti.

Noul disc byron va contine un numar de 16 reorchestrari si adaptari ale unor piese romanesti cunoscute, interpretate in premiera in varianta byron. Invitati speciali cu ocazia evenimentului vor fi cei de la trupa Grimus.

"Totul a pornit de la o provocare: cand am infiintat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult in gluma atunci, ca al treilea album va fi in limba romana. Apoi ne-am dat seama ca ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – sa le multumim, intr-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. ‘Perfect’ este, asadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune ca ‘Perfect’ este cel mai indraznet lucru pe care l-am facut pana acum, atat prin concept cat si prin executie., a declarat Dan Byron, solistul trupei.

"Lista de invitati este foarte mare si o sa aveti surpriza sa vedeti alaturi de noi cateva nume foarte cunoscute. Daca faci un pas in spate sa te uiti cati oameni au fost implicati in acest proiect, de la compozitori la interpreti si colaboratori, e extraordinar.”, a  adaugat acesta.

Biletele, in valoare de 30 de lei (intrare la concert) sau 45 de lei (intrare plus CD inclus) sunt distribuite exclusiv prin reteaua Eventim in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas , Carturesti si online pe eventim.ro. Numarul biletelor este limitat la 700 de locuri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea