Muzica

#album #tom jones #rnb #concert tom jones #Spirit in the Room #Tom Jones Bucuresti

Totul despre concertul Tom Jones la Bucuresti

Sir Tom Jones revine in Romania pentru a-si promova cel mai recent material discografic, "Spirit in the Room", lansat in 2012. Recitalul de exceptie va avea loc vineri, 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Cavalerul indragostit de R'n'B

Sir Tom Jones, pe numele sau adevarat Thomas Jones Woodward, s-a nascut in Tara Galilor in urma cu 73 de ani si activeaza pe plan muzical de nu mai putin de 45.

Rebelul britanic, care a bifat o casatorie la frageda varsta de 17 ani, s-a lansat in muzica in anii '60 si a dat posteritatii hituri precum "Delilah", "Kiss", "It's Not Unusual", "She's A Lady" si "Sexbomb".

Vocea si timbrul inconfundabile l-au ajutat sa jongleze cu stilurile muzicale, de la soul la rhythm & blues, desi in mare a ramas fidel genului pop. Inclinatia catre muzica R'n'B a devenit evidenta odata cu lansarea albumului "Reloaded" in 1999, un material cu piese rhythm & blues, care a devenit rapid cel mai bine vandut album al sau (5 milioane de exemplare la nivel mondial).

Ca o recunoastere a talentului si activitatii sale muzicale longevive, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a oferit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic in 2006.

Tom Jones, interesat de istoria si bucataria romaneasca

Tom Jones a pasit pentru prima oara pe meleagurile mioritice in urma cu 2 ani, cand in jur de 4000 de oameni au cantat alaturi de el hiturile care l-au consacrat.

Si daca, in 2011, a apucat sa vada Bucurestiul in treacat, in 2013 artistul britanic este hotarat sa descopere mai multe despre Romania si traditiile ei. Mai precis, Tom Jones - care va sosi la Bucuresti joi, 31 octombrie - si-a propus sa viziteze Casa Poporului si sa deguste din bucatele traditionale romanesti.

Bilete si acces la concertul Tom Jones de la Sala Palatului

Accesul la concertul lui Tom Jones de la Sala Palatului se va face incepand cu orele 19.00. Biletele sunt puse in vanzare in reteaua Eventim si online, pe site-ul eventim.ro.

Preturile biletelor sunt:

  • VIP Exclusive - 790 lei;
  • Exclusive - 490 lei;
  • Categoria I - 290 lei;
  • Categoria II - 250 lei;
  • Categoria III - 200 lei.


Sursa foto: infoapollonia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea