Muzica

#slash #slash romania #concert slash #concert #slash bucuresti

Ce trebuie sa stii despre concertul lui Slash la Bucuresti

Rockerul american Slash, cunoscut de multi drept fostul chitarist al trupei Guns N'Roses, va concerta pentru prima ora in Romania marti, 5 februarie 2013, pe scena Salii Palatului, de la ora 19.30. Artistul va fi acompaniat de trupa Myles Kennedy and the Conspirators.

In deschidere va evolua byron, una dintre cele mai importante trupe autohtone din zona rockului alternativ.

Pentru acest concert au fost puse in vanzare cinci categorii de bilete: categoria IV (100 lei), categoria III (160 lei), categoria II (220 lei), categoria I (260 lei), VIP (360 lei). In acest moment, categoriile VIP si a IV-a sunt sold-out. Biletele se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, casa de bilete a Salii Palatului) si online, pe eventim.ro.


Cine este Slash

Slash, pe numele sau adevarat Saul Hudson, si-a inceput cariera in anii '80 alaturi de Guns N'Roses, avand o influenta remarcabila asupra stilului si imaginii grupului. Alaturi de Guns N'Roses a lansat cinci discuri, inclusiv "Appetite for Destruction", care ramane cel mai bine vandut album de debut in istoria muzicii.

Ruptura de Guns N'Roses s-a produs in anul 1996, Slash continuandu-si activitatea muzica cu proiectele Slash's Snakepit si Velvet Revolver. Pe cont propriu, chitaristul a lansat doua albume: "Slash" (2010) si recentul "Apocalyptic Love", pe care-l va promova si in cadrul concertului de la Bucuresti.

De-a lungul timpului, Slash a avut ocazia sa colaboreze cu o serie de artisti de marca: Michael Jackson, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Lenny Kravitz, Ray Charles, Steve Wonder, Iggy Pop, Ozzy Osbourne, Adam Levine (Maroon 5).

Slash promite ca show-ul de la Bucuresti va fi unul extrem de special. "Schimbam setlistul la fiecare concert, astfel ca spectacolul din Romania va fi diferit fata de celelalte. Avem o trupa de rock foarte organica si care isi ia energia de la public. Show-ul din Romania va fi unic", declara recent chitaristul intr-un interviu acordat Rock FM.


Cine este byron

Trupa byron activeaza de peste sase ani, avand la activ trei albume de studio ("Forbidden Drama", "A Kind of Alchemy" si "Perfect") si doua DVD-uri ("Acoustic Drama si "Live Underground"). Byron se poate lauda si cu seria de evenimente Impromptu, concerte in care nu exista playlist, nu se interpreteaza piese repetate in avans, totul stand sub semnul improvizatiei.

Sursa foto: tomdimaggio.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea