Muzica

#justin timberlake #mirrors #hituri #hituri justin timberlake #my love #cry me a river #sexyback #like i love you

Top hituri de succes lansate de Justin Timberlake

Dupa 7 ani in care nu a mai scos niciun material discografic, Justin Timberlake, "adevaratul Justin", cum il numesc fanii pe Youtube cu referire la mult mai tanarul artist Justin Bieber, a revenit in topurile muzicale de pe mapamond cu melodia "Mirrors". Extrem de bine primita de public, piesa a devenit rapid "vedeta" celui mai recent album al cantaretului, "The 20/20 Experience". Iata un top al hituri de succes lansate de Justin Timberlake, realizat de about.com.


1. "Mirrors", 2013

Lansata anul acesta, piesa "Mirrors" isi are originea in sentimentele lui Justin pentru proaspata lui sotie, actrita Jessica Biel, dar si in iubirea ce o poarta bunicilor lui, al caror mariaj se intinde pe parcursul a sase decenii.

De altfel, videoclipul piesei incepe chiar cu imaginea unui cuplu in varsta, sugerand ideea miracolului de a-ti gasi sufletul pereche, in care sa te oglindesti perfect.


2. "My love", 2006

"My Love" a fost lansat ca cel de-al doilea single de pe albumul "FutureSex/LoveSounds", insa este fara doar si poate hitul numarul 1 al discului. Colaborarea cu rapperii T.I si Timbaland au adus piesei "My Love" un Grammy pentru "Best Rap Song Collaboration".


3. "Cry Me a River", 2002

Unul din cele mai bune cantece pop care vorbeste despre despartire, "Cry Me a River" a fost scris in 2002, dupa o discutie dureroasa dintre Timberlake si iubita lui de la acea vreme, Britney Spears. Melodia a devenit primul lui hit care a ajuns numarul 1 in Top 10 Pop Hits si numarul 3 in Billboard Hot 100. Timberlake a castigat si un premiu Grammy pentru cea mai buna voce pop masculina.


4. "SexyBack", 2006

Aceasta piesa fusese aleasa ca fiind piesa de rezistenta de pe albumul "FutureSex/LoveSounds", insa a fost detronata de succesul melodiei "My love". Cu toate acestea, Timberlake a ajuns sa fie numarul 1 si cu acest cantec in clasamentele pop, vanzand nu mai putin de 4 milioane de copii.


5. "Like I Love You", 2002

"Like I Love You" a fost primul single solo a lui Justin Timberlake, care era deja cunoscut din trupa "NSYNC". Melodia are influente puternice de R&B si a ajuns numarul 11 Billboard Hot 100 si a primit o nominalizare Grammy in 2003.





Sursa foto: somekindofawesome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea