Muzica

#mandinga #mandinga eurovision # top melodii mandinga # melodii mandinga # piese mandinga

Top 7 melodii Mandinga

Mandinga, trupa care ne reprezinta tara la Eurovision 2012, implineste in acest an 10 ani de activitate.

Mandinga a reusit sa razbeasca in industria muzicala romaneasca, desi s-a confruntat de-a lungul timpului cu schimbari de componenta (va mai amintiti probabil scandalul de dupa plecarea Elenei Gheorghe).

Iti propunem astazi o recapitulare a celor mai importante momente muzicale din cariera celor de la Mandinga.

7. Goochi

"Goochi" este o colaborare cu dansatorul de salsa Luis Vasquez. Melodia a fost bine primita in tari ca Elvetia, Peru, Spania, Bulgaria si SUA.

6. Doar cu tine

In 2003, Mandinga debuta pe piata muzicala autohtona cu albumul "...de corazon". "Doar cu tine", single-ul extras de pe acest disc, a beneficiat si de un videoclip. Va vine sa credeti ca Elena Gheorghe avea 18 ani in momentul filmarii acestui clip?

5. Donde

"Donde" este prima balada cu care cei de la Mandinga au avut succes. Se remarca superba voce a lui Alejandro, dar si videoclipul semnat de Iulian Moga.

Filmarile au durat 12 ore si s-au desfasurat intr-o casa veche din centrul Bucurestiului. Pentru prima oara, cei de la Mandinga nu apar cantand in videoclip, cu exceptia unei singure scene.

4. Perdoname

Single-ul "Perdoname" a fost lansat in toamna anului 2009. "Este o piesa mult mai puternica decat "Donde". Avem incredere deplina in aceasta melodie si suntem convinsi ca o sa prinda chiar mai bine decat ultimul nostru single", declarau membrii Mandinga in momentul lansarii piesei.

3. Doar tu

"Doar tu" este un extras pe single de pe "Gozalo", un album lansat in 2006 si al carui mesaj este: "Bucura-te impreuna cu noi de muzica si dans, traieste-ti viata cu pasiune si optismism!". Pe aceasta piesa se poate auzi vocea lui Connect-R.

2. Soarele meu

Fara indoiala, cel mai mare hit Mandinga din 'era Elena Gheorghe' este "Soarele meu"(2005), piesa care a dat si titlul celui de-al doilea album al trupei. Melodia a participat si la Selectia Nationala Eurovision, unde s-a clasat pe cea de-a 4-a pozitie.



1. Zaleilah

"Zaleilah" este piesa pe care o auzim in aceste zile la toate posturile de radio din Romania. Cu aceasta melodie, Mandinga spera sa cucereasca concursul Eurovision 2012 de la Baku, Azerbaijan.



Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea