Muzica

#madonna #jay-z #rammstein #marilyn manson #the strokes

Top 6 videoclipuri cu continut explicit

Surprinzator sau nu, industria muzicala abunda in videoclipuri cu continut explicit. O parte dintre ele au fost cenzurate de-a lungul timpului, insa aparitia clipurilor de acest tip a devenit din ce in ce mai frecventa chiar si in muzica mainstream. Iata cateva dintre videoclipurile cu continut explicit lansate pana in prezent!



Madonna - Justify My Love


Clipul a fost unul controversat la data lansarii sale si a fost inclus (de catre Wikipedia) in genul "porn groove". In orice caz, videoclipul nu a facut decat sa contribuie la imaginea de "fata sexy si rea" a Madonnei si, per total, nu i-a daunat. Piesa "Justify My Love" a fost compusa in colaborare cu cantaretul Lenny Kravitz.



The Dandy Warhols - Bohemian Like You


O alta piesa de succes cu un clip cu imagini explicite, "Bohemian Like You" nu este foarte socant. De-a altfel, clipul contine doar o singura imagine (artistica) de nuditate explicita care nici macar nu este foarte vizibila.



Marilyn Manson - (s)AINT


In stilu-i caracteristic, Marilyn Manson a conceput un clip care amesteca violenta cu sexul. In plus, mai infatiseaza si un maraton explicit de prizat cocaina. Nimic care sa nu fie specific videoclipurilor cantaretului american.



Rammstein - Pussy


Lasand la o parte titlul sugestiv, clipul piesei "Pussy" a celor de la Rammstein a fost semnat de Jonas Akerlund (responsabil si pentru controversatul "Smack My Bitch Up" al trupei Prodigy). Prin urmare, nu mai mira pe nimeni faptul ca include nuditate frontala masculina cat se poate de explicita.



The Strokes - Juicebox


Ce contine clipul "Juicebox"? Mesaje trimise la betie, voma pe trotuar, fete care se saruta si nu numai. Poate cea mai reprezentativa aparitie in clip ramane, insa, cea a lui David Cross , in rolul savuros al unui DJ.



Jay-Z - 99 Problems


Una dintre cele mai de succes piese ale rapperului Jay-Z beneficiaza de un clip care se incheie cu o imagine explicita: eroul este nici mai mult, nici mai putin decat... impuscat. Aceasta situatie i-a determinat pe cei de la MTV sa plaseze la inceputul clipului o declaratie video a lui Jay-Z in care acesta spune ca a fost vorba despre o moarte metaforica, nu reala.



Sursa foto: allaboutmadonna.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea