Muzica

#rock #kurt cobain #steven tyler

Top 6 cele mai frumoase fete ale legendelor rock

Legende ale muzicii rock, precum Steven Tyler sau Kurt Cobain, si-au cladit faima la nivel mondial, in pricipal datorita pieselor de calitate, daca nu si a controverselor sau a disparitiei subite, cum este cazul celui din urma. O sansa la celebritate o au si copiii lor - fie prin asociere sau prin munca proprie. Iata, asadar, cateva dintre fiicele superbe ale legendelor rock!



1 Frances Bean Cobain


Fiica lui Kurt Cobain, tanara Frances a implinit, in 2011, 19 ani si se poate lauda cu un inceput promitator de cariera in domeniul artei. Chiar daca nu se indreapta catre muzica rock, ca tatal sau mama ei (controversata Courtney Love, solista trupei Hole), Frances Cobain se pregateste sa devina un nume in lumea artei, prima sa expozitie de desene avand loc anul trecut, in Los Angeles. Fraces Cobain nu si-a folosit, insa, numele real, apeland la un pseudonim (Fiddle Tim).


2 Daisy Lowe


Daisy Lowe este fata solistului Bush, Gavin Rossdale. Tanara britanica, in varsta de 22 de ani, urmeaza o cariera in modelling si nu se sfieste sa apara nici pe coperta revistelor pentru barbati. Printre altele, Daisy poate fi admirata in videoclipul "Come Closer" al lui Miles Kane.


3
Liv Tyler


Liv Tyler, fiica rocker-ului Steven Tyler, si-a construit o cariera solida in domeniul cinematografiei, fiind cunoscuta la nivel mondial. Actrita din trilogia "Stapanul Inelelor" poate fi admirata in doua filme lansate in 2011: "Super" si "The Ledge".


4 Georgia May Jagger


Fata cea mica a legendei rock Mick Jagger, Georgia May Jagger, a cunoscut succesul, devenind un model renumit la nivel mondial. Tanara de 19 ani este, in prezent, imaginea Versace si Chanel.


5 Zoe Kravitz


Zoe Kravitz este fiica rocker-ului Lenny Kravitz si a actritei Lisa Bonet . Tanara de 22 de ani este atat model, cat si cantareata si actrita. Printre altele, poate fi admirata in filmul "X-Men: First Class" si in sezonul patru din serialul "Californication".


6 kimberly stewart


Nu in ultimul rand, Kimberly Stuart este fiica lui Rod Stewart. Aceasta si-a facut un nume in lumea modellingului, fiind recunoscuta si ca actrita ori designer vestimentar . In 2008, a pozat nud pentru revista Tatler, fotografiile fiind realizate de cantaretul Bryan Adams.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea