Muzica

#michael jackson #jon bon jovi #george michael #duran duran #Chris Isaak

Top 5 videoclipuri in care apar manechine celebre

Sunt frumoase, au corpul perfect, au defilat pe podiumurile din toata lumea si au aparut pe copertile multor reviste faimoase.



Manechinele, caci despre ele vorbim, au fost curtate si de numerosi artisti, unii dintre ei convingandu-le sa apare in videoclipurile lor.



1. George Michael - Freedom '90

George Michael a ales sa nu apara in acest videoclip realizat de David Fincher. Locul lui de cateva fete frumoase si celebre: , Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz, . Lista este completat si cu modele masculine: John Pearson, Mario Sorrenti si Peter Formby. In "Freedom '90" cantaretul renunta la trei dintre simbolurile care au aparut in clipurile sale anterioare: chitara, tonomatul si jacheta din piele.



2. - Wicked Game

In anul turnarii videoclipului (1991), Helena Christensen era unul dintre cele mai bine cotate supermodele din lume, motiv pentru care Isaak a si apelat la serviciile ei. Romantismul este la el acasa: mare, soare, nisip si cei doi imbratisandu-se pe plaja, in apa si la umbra unui palmier.



3. Duran Duran - !

Clipul a fost lansat la inceputul lui noiembrie 2011. Are toate sansele sa devina un videoclip clasic datorita vedetelor care-l populeaza, toate manechine de top: Naomi Campbell , Cindy Crawford , , Helena Christensen. In " Girl Panic !" apare si Yasmin Le Bon, sotia lui Simon Le Bon, solistul trupei.



4. Michael Jackson - In The Closet

"In the Closet" este fara indoiala cel mai sexy videoclip lansat vreodata de marele Michael Jackson. A fost poate prea sexy pentru autoritatie din Africa de Sud, tara in care a fost interzis.

Cea care i-a sucit mintile in acest videoclip este nimeni alta decat Naomi Campbell. Clipul a fost filmat in martie 1992, in Salton Sea , California, in regia lui Herb Ritts.



5. Jon Bon Jovi - Please Come Home For Christmas

Nu am mentionat intamplator clipul lui Jon Bon Jovi, imediat dupa cel al lui Jackson. Ambele au fost regizate de acelasi Herb Ritts. Si in cazul lui Bon Jovi, avem de-a face cu un clip de calitate, iar Cindy Crawford joaca perfect rolul iubitei rockerului.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea