Muzica

#telefon #zgomot #concerte #fotografii #obiceiuri enervante

Top 5 obiceiuri enervante intalnite la concerte

Ni s-a intamplat ca de multe ori bucuria unui concert de zile mari sa fie umbrita de calitatea sunetului, de perfomantele vocale modeste ale artistului din fata noastra, de probleme de organizare sau, si mai rau, de comportamentul altor spectatori. Publicatia americana Rolling Stone a dezvaluit recent un clasament al celor mai enervante obiceiuri intalnite la concerte.


1. Fotografiatul pe durata intregului concert

In ultimii ani, fotografiatul a devenit un adevarat sport la concerte. In loc sa se bucure de cel care se afla pe scena, mii de spectatori isi scot camerele foto din buzunar si fac sute de poze pe care le posteaza ulterior pe Facebook si pe Twitter, cu scopul de a-si impresiona prietenii. Dupa cum este poate de asteptat, peste 90% dintre fotografii sunt nereusite, fie din cauza faptului ca sunt facute de la distanta, fie din cauza perfomantelor reduse ale aparatului.


2. Verificatul din 2 in 2 minute al e-mailului si contului de Facebook

Spectatorii uita ca au platit bani pentru concertul respectiv si prefera sa-si verifice in mod constant telefonul in speranta ca poate intre timp au mai primit un Like pe Facebook sau vreun e-mail.


3. Discutiile interminabile cu prietenii

Concertele reprezinta pentru unii o ocazie perfecta de a socializa. Din pacate, nu sunt putini cei care aleg sa discute cu voce tare pe durata intregului eveniment, spre disperarea celor care isi doresc sa asculte concertul in sine, fara sa-si dea seama ca o pot face si dupa terminarea evenimentului.


4. Solicitarile zgomotoase

Nu sunt deloc putine cazurile in care langa tine cineva racneste catre scena, cerandu-i artistului sa interpreteze o piesa pe care, daca ar fi verificat in prealabil, cantaretul in cauza nu a mai interpretat-o de 20 de ani.


5. Filmatul cu telefonul

In ciuda faptului ca la concert sunt prezenti cameramani TV, iar evenimentul va ajunge mai devreme sau mai tarziu la public fie transmis la TV, fie sub forma unui DVD, sute de spectatori continua sa se incapataneze sa obtureze privirea altor mii cu telefoanele lor. Rezultatul: filmulete de o calitate proasta cu care impanzesc YouTube-ul.

Sursa foto: webpronews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea