Muzica

#britney spears #top Britney Spears

Top 5 cele mai bune piese lansate de Britney Spears

Britney Spears a implinit de curand 30 de ani, o cifra rotunda si totodata un bun prilej pentru a trece in revista cele mai tari hit-uri pe care le-a lansat pana prezent.



5. (You Drive Me) Crazy


"(You Drive Me) Crazy" este cel de-al treilea single de pe albumul de debut al lui Spears, "...Baby One More Time" (1999). Piesa a figurat si pe coloana sonora a filmului "Drive Me Crazy". De altfel, Melissa Joan Hart si Adrien Grenier, doua dintre starurile filmului, apar si in videoclipul piesei.



4. Hold It Against Me

"Hold It Against Me" este prima piesa aleasa sa promoveze cel de-al saptelea material de studio al lui Britney Spears, " Femme Fatale ". Melodia este compusa si produsa Max Martin, Dr. Luke si Billboard. Initial, melodia i-a fost oferita lui Katy Perrry, insa Luke si Martin au considerat ca nu i se potriveste. "Hold It Against Me" a intrat direct pe locul intai in prestigiosul top american Billboard Hot 100 .



3. Toxic

Single extras de pe albumul "In the Zone" (2004), "Toxic" este single-ul cu care Britney incearca sa se indeparteze de imaginea de adolescenta cuminte, pe care si-o crease la inceputul carierei. In cateva scene, cantareata apare goala, fiind acoperita de diamante. Look-ul este oarecum asemanator cu cel afisat de Kate Bush in videoclipul sau din 1978, "The Man with the Child in His Eyes".



2. Oops…I Did It Again

Multi au considerat ca Britney Spears va ingrosa randul artistilor disparuti rapid din peisaj imediat dupa ce au lansat un single de succes. "Oops…I Did It Again" dovedeste exact contrariul. Piesa, un extras pe single de pe albumul omonim, a fost bine primita de public si a primit o nominalizare la Grammy, in cadrul categoriei "Favorite Song".



1....Baby One More Time

Meritul pentru acest single, care practic a facut-o celebra pe Spears, il are compozitorul si producatorul Max Martin, dar si videoclipul regizat de Nigel Dick. Vorbim despre acelasi Nigel Dick care a regizat alte videoclipuri la fel de faimoase: "Wonderwall" (Oasis), "Do They Know It's Christmas?" (Band Aid), "Shout"(Tears for Fears) si " Paradise City" (Guns N'Roses).



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea