Muzica

#beyonce #top piese beyonce #videoclip beyonce

Top 5 cele mai bune piese ale lui Beyonce

Desi a cunoscut succesul alaturi de trupa Destiny's Child, Beyonce a reusit sa demonstreze, din 2003 incoace, faptul ca este o artista valoroasa si pe cont propriu. Cu o serie de albume si piese care au facut inconjurul lumii , Beyonce poate lua o pauza, pentru a se bucura de sarcina recent anuntata. In asteptarea unui proiect nou, iata cele mai bune piese lansate pana acum de Beyonce!



1 Single Ladies (Put A Ring On It)


O piesa ce a devenit imnul femeilor din lumea intreaga, 'Single Ladies (Put A Ring On It)' din 2008 s-a bucurat de un succes enorm si este una dintre cele mai bune piese ale lui Beyonce. Ritmata si cu o coregrafie devenita celebra, piesa si-a demonstrat succesul si prin parodiile care i-au urmat, una dintre cele mai faimoase fiind realizata de Justin Timberlake.



2 Crazy in Love


'Crazy in Love' este piesa cu care Beyonce a dat lovitura in 2003, cand s-a despartit de colegele de la Destiny's Child si s-a lansat ca artist solo. Inclusa pe albumul de succes 'Dangerously in Love', piesa continua sa fie una dintre cele mai bine vandute melodii semnate de Beyonce. 'Crazy in Love' a fost apreciata si de critici si i-a adus lui Beyonce doua premii Grammy.



3 Halo


In 2009, Beyonce a lansat balada 'Halo' de pe albumul 'I Am... Sasha Fierce'. Piesa a avut un succes nebun, posibil si datorita controversei legate de asemanatarea acesteia cu single-ul 'Already Gone' al lui Kelly Clarkson . 'Halo' a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru Piesa Anului.



4 Irreplaceable


Compusa initial de Ne-Yo ca piesa country, in cele din urma 'Irreplaceable' a devenit un super hit R&B care a innebunit o lume intreaga si a intiparit in memoria tuturor versul 'to the left, to the left'. Apreciat de critici, si single-ul 'Irreplaceable' (2006) a primit o nominalizare la premiile Grammy .



5 If I Were A Boy


Nu in ultimul rand, piesa 'If I Were A Boy' (2009), extrasa de pe albumul 'I Am... Sasha Fierce', exploreaza diferite aspecte importante ale relatiei dintre femei si barbati. Piesa s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea