Muzica

#rolling stones #queen #mariah carey #joe cocker

Top 4 melodii despre prieteni

Prietenii sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri de care are parte omul de-a lungul vietii sale. Un prieten adevarat este mereu alaturi de tine atunci ai nevoie de el. Te ajuta sa treci peste probleme personale , iti da cele mai bune sfaturi si (de ce nu) te imprumuta cu bani.



Despre prieteni si prietenie sunt si melodiile de mai jos.


1. Queen- Will be Friends

Multi artisti isi considera fanii drept cei mai buni prieteni ai lor. Este si cazul celor de la Queen. "Friends Will Be Friends" a aparut pe "A Kind of Magic", album lansat de britanici in urma cu 25 de ani. Videoclipul piesei recreaza atmosfera unui concert Queen, fiind filmat alaturi de cateva sute de membri ai fan clubului oficial.



2. Rolling Stones - Waiting on a Friend

Piesa a fost compusa inca de la inceputul anilor '70, insa si-a gasit locul pe un album The Rolling Stones abia in 1981. Clipul melodiei a fost regizat de Michael Lindsay-Hogg si a devenit extrem de popular la MTV. In clip apare si cantaretul reggae Peter Tosh, unul dintre jamaicanii cu care Jagger sta de vorba in asteptarea unui prieten, nimeni altul decat Keith Richards , colegul de trupa.



3. Joe Cocker - With a Little Help From My Friends

"With a Little Help From My Friends" intra in categoria pieselor care au devenit celebre in alte intrepretari decat cea originala. Este o melodie compusa de tandemul Paul McCartney/ John Lennon si a fost inclusa pe "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", album lansat de The Beatles in 1967. In varianta The Beatles melodia a trecut aproape neobservata. In schimb, a ajuns number one in Marea Britanie intr-o varianta refacuta si interpretata de Joe Cocker.



4. - Anytime You Need a Friend

"Anytime You Need a Friend" face nota discordanta cu restul pieselor de pe albumul "Music Box" (1993). Este singura piesa pe care se pot auzi sonoritati gospel, in timp restul compozitiilor sunt orientate spre zona pop. Clipul a fost filmat in vara lui 1994, la New York, si marcheaza prima schimbare majora de look a lui Mariah Carey . Astfel, artista si-a indreptat parul, renuntat la celebrii sai carlionti.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea