Muzica

#rihanna #curiozitati rihanna #unfaithful

Top 15 curiozitati despre Rihanna

Una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, Rihanna a cucerit o lume intreaga in doar cativa ani de la lansarea sa in industria muzicala. Crezi ca stii totul despre ea? Iata cateva lucruri mai putin cunoscute despre Rihanna!



1 Hitul "Unfaithful" are la baza fapte reale. Mai precis, Rihanna s-a inspirat dintr-o relatie pe care a avut-o la 14 ani si care, sustine artista, nu a fost "fizica".

2 Rihanna a avut o aparitie cameo in filmul "Bring It On: All or Nothing " din 2006, in care juca si Hayden Pannettiere.

3 Rihanna are 1,72 m.

4 Nu fumeaza.

5 Artista sustine ca pielea i s-a decolorat de cand a inceput sa calatoreasca frecvent in tari reci.

6 Barbados, tara natala a Rihannei, a creat o zi nationala numai pentru faimoasa artista. Rihanna a acceptat aceasta onoare si, drept multumire, a organizat un concert gratuit pentru fanii sai.

7 Pe cand era doar un copil, Rihanna nu avea voie sa foloseasca produse de infrumusetare. Ironia sortii a facut ca, ulterior, Rihanna sa devina imaginea cosmeticelor Cover Girl.

8 Ce o enerveaza cel mai tare pe Rihanna? Lipsa de sinceritate a semenilor sai.

9
Daca nu ar fi avut o cariera in domeniul muzical, Rihannei i-ar fi placut sa fie psiholog.

10
Rihanna are doua animale: o broasca testoasa si un caine, rasa Pomeranian.

11 Rihanna mai are doi frati: Rorrey si Rajad.

12 Frumoasa cantareata a urmat cursurile liceului Combermere din Barbados, in 2004 castigand concursul de frumusete organizat de acesta.

13
Si-a format propria trupa, impreuna cu alte doua fete, la varsta de 15 ani. Acestea au sustinut o auditie in fata producatorului Evan Rogers, care se afla in vacanta in Barbados. Producatorul a fost impresionat de tanara artista, drept pentru care, ulterior, Rihanna s-a mutat in Connecticut cu acesta si sotia lui pentru a-si lansa cariera muzicala.

14 Nu consuma mancare mexicana , chinezeasca, japoneza sau indiana. De asemenea, nu se da in vant nici dupa legume.

15 Artistii sai preferati sunt Mariah Carey, Whitney Houston si Alicia Keys.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea