Muzica

#taylor swift #mtv video music awards 2012 #piesa noua taylor swift #melodie noua taylor swift

Taylor Swift va prezenta o noua piesa la gala MTV Video Music Awards 2012

Taylor Swift va canta cu prilejul galei MTV Video Music Awards 2012, ce va avea loc pe 6 septembrie, la Staples Center din Los Angeles.

Cu aceasta ocazie, Swift va prezenta in premiera o noua piesa de pe viitorul album "Red". La gala din septembrie vor mai canta: Pink, Green Day, One Direction si Alicia Keys.

Ceremonia MTV Video Music Awards 2012 va fi gazduita de Kevin Hart. Organizatorii evenimentului au mai anuntat si noi confirmari pe lista de prezentatori: Miley Cyrus si gimnastele americane premiate cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra (Gabby Douglas, Jordyn Wieber, Aly Raisman, McKayla Maroney si Kyla Ross). Vor mai inmana trofee si Wiz Khalifa si rapperul Mac Miller.

Editia din acest an a premiilor MTV Video Music este dominat de Rihanna si Drake, care au obtinute cele mai multe nominalizari (cate 11). Mai sunt nominalizati Justin Bieber, Nicki Minaj, Kanye West si Gotye.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea