Muzica

#talisman #single #single talisman #inima in flacari

Talisman a lansat single-ul "Inima in flacari" (audio)

"Inima in flacari", noul single Talisman, a avut premiera in aceasta dimineata la emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" de la Antena 1.

Muzica si versurile noului single sunt compuse de Alin Oprea, solistul trupei.

"Personal am sentimentul ca am reusit sa insuflam ceva extraordinar acestei piese. Nu am mai avut inspiratia asta de la succesul 'Atat de singur' incoace...", declarat recent Oprea pentru Libertatea.

Mixajul si mastering-ul single-ului au fost facute in studioul lui Ken Tamplin, fostul solist de la Motley Crue, trupa care a concertat in Romania in luna iunie a acestui an.

"Cred 100% in aceasta piesa care nu face altceva decat sa anunte pentru primavara 2013 un intreg album in aceasta maniera clasic rock", a mai spus liderul Talisman.

Piesa are parte deja de un feedback pozitiv din partea fanilor Talisman. "SUUUPEEER! Pe aceeasi linie foarte romantica a lui Talisman: muzica, versuri, pasiune!!!, se arata intr-un comentariu postat de un fan pe pagina de Facebook a formatiei. "Felicitari!Superba piesa, pe masura vocii", a scris un alt internaut.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea