Muzica

#talisman #concert #roma

Talisman a concertat la Roma in fata a 5.000 de spectatori

Turneul  " Talisman Tour 2010" al formatiei Talisman, inceput pe data de 1 iunie la Calarasi, a depasit granitele tarii, ajungand pe 5 decembrie, in ajun de Sfantul Nicolae la Roma, informeaza MediaPro Music .

Locatia aleasa de organizatori , a fost una impunatoare - Teatro Tendastrisce - teatru in care se desfasoara o serie de evenimente  importante din viata culturala a Romei. La concertul grupului Talisman au asistat peste 5.000 de spectatori.

Publicul a cantat impreuna cu Alin Oprea , refrenele cunoscute ale Talismanilor, dar au dansat si s-au simtit bine si pe acordurile noilor piese de pe albumul proaspat lansat ,“Angel”.

“Ne-am bucurat enorm de prezenta atat de impresionanta a publicului la concertul nostru si am ramas mai mult de o ora sa dam autografe si sa facem poze cu cei care si-au dorit. In sfarsit a venit momentul ca si o formatie romaneasca   sa poata sustine niste concerte live adevarate in afara tarii, nu doar spectacole meschine in restaurante sau sali ieftine de periferie. ”, a declarat Alin Oprea, solistul trupei Talisman.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea