Muzica

#sting #turneu sting #Back to Bass Tour

Sting pregateste un nou turneu european

Dupa succesul turneului " " din Statele Unite, desfasurat in aceasta toamna, Sting se pregateste sa revina in Europa. Live Nation a anuntat ca "Back to " va ajunge anul viitor in Europa.



Cu aceasta ocazie, Sting va aniversa 25 de ani de la debutul in cariera solo.

Artistul a inclus in setlistul concertelor piese compuse de-a lungul intregii sale cariere solo, de la debutul din 1985, cu "The Dream of the Blue Turtles", pana la cel mai nou album al sau, "Live in Berlin". Printre piesele interpretate de artist in turneu se numara si hiturile "Desert Rose", "Every Breath You Take" si "Fields of Gold ".

Sting va urca pe scena alaturi de vechiul sau prieten, chitaristul Dominic Miller, Rufus Miller la chitara, Vinnie Colaiuta la tobe, Peter Tickell la vioara si Jo Lawry, .

Membrii fanclubului Sting vor avea oportunitatea de a cumpara bilete in avans, de pe site-ul oficial al artistului.

Pana in acest moment, "Back to www. comunicatedepresa.ro/tour/" title="tour">Tour " include precum Marea Britanie, Olanda, Suedia, Danemarca, Polonia, Cehia, Austria, Franta, Germania si Belgia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea