Muzica

#turneu Stefan Hrusca #colinde stefan hrusca #stefan hrusca #colinde

Stefan Hrusca isi serbeaza ziua de nastere pe scena... Azi incepe turneul national!

Ziua de 8 decembrie are anul acesta o dubla insemnatate pentru cel mai indragit colindator: isi sarbatoreste ziua de nastere si incepe la Campulung Muscel turneul national de colinde! Artistul isi va serba ziua de nastere pe scena, intre fani, acolo unde se simte cel mai bine, si asa cum se simte cel mai bine - colindand!

Turneul ce incepe astazi va trece prin mai mult de 20 de orase si se anunta a fi un adevarat tur de forta, Hrusca urmand sa colinde cate doua orase pe zi, trecand prin urmatoarele localitati: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Cristian, Brasov, Bucuresti, Alba Iulia, Cugir, Zalau, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui.

Colindatorul va ajunge la mijlocul lunii decembrie si in capitala, pe 15 decembrie avand programat un concert la Sala Palatului, invitat special fiind nimeni altul decat maestrul Florin Piersic!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea