Muzica

#concert #stefan banica jr #concert stefan banica jr #ce e dragostea

Stefan Banica Jr. va sustine doua concerte unplugged "Ce e dragostea?"

Stefan Banica Jr. va sustine doua concerte unplugged, la Circ&Variete Globus Bucuresti, dedicate Zilei Femeii. Evenimentele au fost programate pe 7 si 8 martie, 2013 fiind al treilea an consecutiv in care artistul sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii cantand pentru fanele sale.

Biletele pentru spectacolele din luna martie se gasesc la Circ&Variete Globus, Sala Palatului si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro si www.biletoo.ro.

Stefan Banica Jr. promite ca in cadrul acestui concert va canta si cateva piese de pe cel mai nou albu al sau, "Altceva", aparut pe piata in luna octombrie 2012.

Concertele unplugged vor prezenta o reinterpretare a pieselor lui Stefan Banica, intr-o varianta diferita fata de cea cu care publicul era obisnuit de pe discuri sau din alte spectacole, deoarece se vor folosi instrumente acustice.

Sursa foto: photomaniacs.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea