Muzica

#violeta #stefan banica jr #singel #cantec pentru violeta

Stefan Banica Jr. a lansat singleul "Cantec pentru Violeta" (audio)

Stefan Banica Jr. a lansat un nou single, " Cantec pentru Violeta ". Piesa este inclusa pe albumul "Super-Love", al treisprezecelea disc de autor semnat Stefan Banica.

"Cantec pentru Violeta " este o piesa cu o semnificatie aparte, o melodie cu versuri pline de sensibilitate, compusa de Stefan Banica special pentru fetita sa, Violeta.

Piesa va fi interpretata live in cadrul celor doua concerte pe care Stefan Banica le va sustine la Circ & Variete Globus din Bucuresti, pe 8 si 9 martie 2012.

Concertele, intitulate "Te iubesc, femeie", vor fi in varianta acustica si vor fi dedicate Zilei Internationale a Femeii.

In cele doua spectacole se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Stefan Banica de-a lungul carierei, cantece mai noi sau mai vechi. Unele piese au fost promovate pe radiouri sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cantate rareori in concerte.

Stefan Banica Jr - Cantec pentru Violeta



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea