Muzica

#sonata arctica #concert #artmania 2011 #sibiu

Sonata Arctica, confirmata pentru festivalul ARTMania 2011

Sonata Arctica , cea mai reprezentativa trupa de power metal din Finlanda,  va canta sambata, 13 august 2011, in Piata Mare din Sibiu, in cadru ARTmania .

Cu o istorie de peste 10 ani in spate, s-au impus pe piata muzicala internationala inca de la primul album, Ecliptica, lansat in 1999. De-a lungul carierei, Sonata Arctica a primit patru discuri de aur pentru vanzarile de albume, nominalizari la premiile Emma pentru cea mai buna trupa sau cel mai bun /metal si a cantat alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper.

Sonata Arctica se alatura astfel unor alte doua nume mari, care vor concerta la festivalul (SUA) si (Germania).

Editia din an a festivalului ARTmania are loc in perioada 8-14 august la Sibiu. Biletele s-au pus deja in vanzare in librariile Carturesti din Bucuresti, in reteaua nationala magazinelor Diverta, dar si online pe shop.artmania.ro si myticket.ro. Biletele costa intre 90-180 lei abonamentul pentru toate zilele de festival si 60-100 de lei pentru o singura zi, in functie de momentul achizitionarii acestora.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea