Muzica

#alexandra stan #smiley #nominalizari #inna #Balkan Music Awards 2012

Smiley, Inna si Alexandra Stan, nominalizati la Balkan Music Awards 2012

Anul acesta, la Balkan Music Awards au fost nominalizati cativa artisti romani, printre care Smiley, Inna si Alexandra Stan. Acestia vor fi prezenti la gala de decernare a premiilor de la Sofia (Bulgaria), pe data de 16 iunie, potrivit informatiilor oferite de organizatori.

Smiley a fost nominalizat la categoria "cel mai bun cantaret din Balcani", in vreme ce Inna a fost propusa pentru categoria "cea mai buna cantareata din Balcani", iar Alexandra Stan s-a bucurat de nominalizarea pentru "cel mai bun videoclip".

La categoria "cea mai buna melodie din Balcani venita din Romania pe 2011" au fost nominalizate piesele "All My People" (Sasha Lopez & Andrea D feat. Broone), "Endless" (Inna), "Get Back (ASAP)" (Alexandra Stan), "Lovely Words" (Ela Rose) si "Senorita" (Allexinno & Starchild).

Premiile Balkan Music Awards, organizate de Balkanika Music Television se afla deja la a treia editie, iar publicul are posibilitatea de a-si vota favoritii pana pe data de 8 aprilie, pe site-ul balkanmuzicawards.com.

Sursa foto : innaserbia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea