Muzica

#bestfest # b`estfest summer camp #b'estfest 2014 #b'estfest summer camp 2014

Se pun in vanzare abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014!

Astazi, 13 noiembrie, se vor pune in vanzare abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014, prima editie a festivalului ce se va desfasura la Palatul Mogosoaia. Acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 159 de lei, in perioada early bird, pana la confirmarea primilor artisti din program.

Incepand de astazi, fanii B’ESTFEST isi vor putea achizitiona de pe www.myticket.ro, abonamente pentru cea de-a opta editie a festivalului ce se va desfasura in zilele de 31 iulie, 1, 2 august 2014, pe domeniul Palatului Mogosoaia. In perioada early bird, abonamentele vor fi disponibile la pretul de 159 de lei, urmand ca dupa confirmarea primelor nume din programul editiei 2014, acestea sa poata fi achizitionate cu 189 de lei, respectiv 229 de lei in zilele de festival.

Cea de-a opta editie B’ESTFEST se va desfasura intr-o noua locatie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, pastrand insa acelasi tipar inaugurat in 2011, odata cu mutarea la iarba verde. Mai multe scene, arene si terase cu muzica live, nenumarate activitati si spatii de relaxare, jocuri, ateliere de creatie, sporturi extreme, bazar si deja nelipsitul parc de distractii vor fi si anul acesta principalele puncte de atractie pentru cei care vor sa experimenteze adevarata atmosfera a festivalului. Nascut in 2007, B’ESTFEST Summer Camp este astazi singurul eveniment din Romania recunoscut si recomandat la nivel international drept una dintre cele mai frumoase destinatii din Europa pentru amatorii turismului festivalier. Editia 2014 va avea loc in perioada 31 iulie, 1, 2 august, abonamentele fiind disponibile momentan exclusiv online, pe www.myticket.ro. In perioada urmatoare acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea