Muzica

#bere gratis #mihai georgescu # album nou bere gratis

Schimbare de stil pentru Bere Gratis

Trupa Bere Gratis tocmai a lansat o piesa noua , intitulata „ Ringul de dans”, care nu are inca un videoclip propriu, insa sigur va fi inclusa pe albumul ce urmeaza sa apara anul acesta. Piesa surprinde cu mesajul optimist si refrenul usor de retinut, precum si cu anumite influente noi, ingrediente care o vor transforma intr-un hit.



Piesa are un mesaj motivational, insa primul lucru care te surprinde este usoara schimbare de stil . Chiar daca cei cinci membri au ramas fideli stilului pop rock, observam si anumite influente electro si indie, care s-ar putea sa prinda bine la un public aflat in continua cautare de nou.

Primul concert al trupei Bere Gratis de anul acesta, in care sigur veti auzi si piesa cea noua „Ringul de dans”, va avea loc la un club din Galati, pe data de 20 ianuarie. Asteptam si videoclipul, despre care Mihai „Mita” Gerogescu este deja foarte optimist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea