Muzica

#cu lacrimi in ochi #satra benz #nosfe #videcolip

Satra B.E.N.Z., primul videoclip fara NOSFE! Sotia artistului, aparitie emotionanta: „Cu lacrimi in ochii”

Au trecut doua luni de cand Darius Vlad Cretan, cunoscut de publicul larg drept NOSFE, a murit la doar cateva ore dupa ce a sustinut un concert in Bucuresti.

 

Potrivit certificatului de deces, artistul de la Satra B.E.N.Z. a suferit un infarct miocardic pe 16 octombrie, in jurul orei 03.30, iar multe voci au afirmat la acea vreme, fara a avea insa vreo dovada concreta, ca NOSFE consumase si substante interzise.

La doua luni de la moartea lui NOSFE, cei de la Satra B.E.N.Z. au lansat primul videoclip in care artistul nu apare, in schimb, sotia lui, Madalina Cretan, este special guest in clip.

In primele 24 de ore de la lansare, videoclipul „Prima zapada” a adunat peste 100.000 de vizualizari pe YouTube, iar la finalul materialului video apare un mesaj emotionant: „In amintirea eterna a lui Darius Vlad Cretan «NOSFE»”.

„Am urmarit si ascultat cu lacrimi in ochii! Satra e Familie! Odihneste-te in pace unchiule” si „Sotia lui Nosfe... se vede tristetea in ochii ei. Si fericirea, pentru ca baietii din Satra au facut melodia asta. Bravo” au fost doar cateva dintre mesajele pe care fanii le-au lasat pe YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea