Muzica

#stufstock #concerte #stufstock 2012 #festival muzica #bilete stufstock

S-au pus in vanzare bilete la festivalul Stufstock 2012! Afla cat costa

Organizatorii celei de-a 10-a editii a festivalului Stufstock, ce va avea loc in perioada 23 - 29 iulie, la Vama Veche, au anuntat punerea in vanzare a biletelor.

Acestea pot fi achizitionate de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro, precum si prin partenerii acestora. Pretul unui bilet/zi este de 65 lei, iar pretul unui abonament in perioada de presale este de 99 lei (22 iunie-8 iulie)

De asemenea, au fost anuntate si primele trupe romanesti care vor participa la editia din acest an: E.M.I.L., Coma si East Roots. Alaturi de ele vor evolua capetele de afis: The Subways, Dub Incorporation si Dubioza Kolektiv.

Stufstock, cel mai longeviv festival open air de rock de la malul Marii Negre a reusit sa devina, in cele 9 editii organizate in Vama Veche, o adevarata experienta muzicala si culturala pentru publicul din Romania si din tarile invecinate.

In cifre, Stufstock se traduce prin: 200.000 de vizitatori, 14 scene, 86 de trupe romanesti, 48 de artisti straini, 108 lungmetraje si scurtmetraje.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea